Carpoolen tijdens de naturistische vakantie

Je wilt sowieso naturistisch op vakantie en hebt nog geen date maar je hebt ruimte over in auto en/of caravan en/of camper. Plaats hier dan een oproep om sowieso gezamenlijk de rit te maken, maar ook om misschien de ruimte in de caravan bijvoorbeeld te delen. Uiteraard bepaal je samen wat je wel en wat je niet deelt. Gewoon in je eigen tentje is uiteraard ook dan nog steeds mogelijk.

Ook als je een vraag hebt om met iemand mee te rijden, ben je ook hier van harte welkom. In het kader van de AVG (=Privacywet) wordt het e-mailadres niet standaard zichtbaar voor de lezers. Dus HERHAAL dat ook in het bericht (met eventueel een telefoonnummer). 

Hoewel het in eerste instantie niet om een date gaat, sluit het een het ander natuurlijk in sommige gevallen ook niet uit. Dus sommigen hebben misschien een voorkeur voor een man of een vrouw of een echtpaar of wat dan ook. Ook de leeftijd mag je gerust noemen. Benoem het zo veel mogelijk, maar schrijf er ook wel bij als het niet een "must" is. Het is ook wel leuk, om bijvoorbeeld alvast jouw Facebook-naam te noemen, zodat van tevoren al gekeken kan worden met wie je misschien wel een paar honderd kilometer gaat reizen. Ook jouw woonplaats is niet onverstandig om alvast te noemen.

Benoem eventueel ook of je al een voorstel hebt voor een naturistencamping.

Noem eventueel ook of je een hekel aan rokers hebt. Je moet er anders misschien wel een paar honderd kilometer naast zitten.

Benoem uiteraard ook of je een rijbewijs hebt en - zo nodig - het stuur kunt overnemen.

Hoewel het natuurlijk niet hetzelfde is als het ouderwetse "liften", hangt er hier natuurlijk wel een prijskaartje aan - dat lijkt mij niet meer dan normaal - maar dat bepaal je uiteraard samen. Datzelfde geldt voor een eventuele verzekering. Ook dat is wel zo handig om dat van tevoren te regelen. Achteraf is echt te laat. Jullie zijn zelf samen verantwoordelijk voor eventuele calamiteiten.

Reactie plaatsen

Reacties

Bert
18 dagen geleden

Email uitwisseling Gelderse Vallei : bertmasseur1@gmail.com

Fabio
2 jaar geleden

Hoi, ik ben Fabio 61 jaar groot slank verzorgd. Ik zoek niet bepaald een date want ik heb een fantastische vrouw. Zoek hier wel zowel mannen, vrouwen als koppels die graag gaan naaktwandelen in de natuur. Zou graag met een klein groepje af en toe willen carpoolen en afspreken om naaktwandelingen van 10 tot 15 km of meer te doen. In Duitsland, Ardennen of waar het wel veilig kan.

Rick
een jaar geleden

Hallo Fabio,
Klinkt leuk. Is dit initiatief nog levensvatbaar?
Heb zelf helaas geen auto meer en woon onder de rook van Rotterdam. Ben benieuwd.
Groeten, Rick

Jan van Dijk, Drachten jandrachten@hotmail.com
3 jaar geleden

Hoewel ik zelf geen auto heb - wel een rijbewijs overigens, dus ik kan (zo nodig) het stuur overnemen - wil ik altijd graag naturistisch op vakantie. Heb jij ook geen auto, kunnen wij er ook samen eentje huren. Ik heb echter (nog) geen date. Ik heb een eigen tent, welke ik mee kan nemen en waar ik uiteraard in kan slapen, maar ik sluit ook niet uit om jouw slaapplekje (tent, caravan of huisje) te delen al dan niet op een eigen matrasje en slaapzak. Uiteraard hoop ik ook, dat wij het samen gezellig hebben. Mijn voorkeur gaat toch wel uit naar een (iets) jongere vrouw bij voorkeur woonachtig in (de buurt van) Drachten. Ik ben sinds 1-10-19 vrij en dus ook niet meer gebonden aan schoolvakanties, wat tot op heden wel steeds het geval was. Over de kosten worden wij het zeker eens. Jouw auto rijdt ook niet op lucht. Uiteraard mag je mij bellen, appen of mailen en je kunt mijn foto’s o.a. al vinden op https://www.facebook.com/janjacobvandijk
Ik ben benieuwd.
Overigens wil ik wel, dat jij een niet-roker bent.

Bert
4 jaar geleden

Welke leuke lieve dame wil met me mee op vakantie? ik heb een caravan maar die is zo leeg zonder een 2e persoon.

Plannen zijn om naar Creuse Nature te rijden en daarna naar Couderc.
Natuurlijk sta ik ook open voor andere locaties, als het maar naturistisch kamperen wordt.

Verdere info via email....

Ik ben vrijgezel, 54jaar, 1,70, vaste baan, leuke caravan met veel ruimte, te veel voor 1 persoon.|
Oh....hond gaat ook mee. Dus ik hoop dat je niet allergisch bent

Claudia
4 jaar geleden

Hallo ik las je berichtje op een naturisten site en ik was wel benieuwd wanneer je met de caravan weg wil en hoe lang. Ik ben nl echt toe aan vakantie en ben een naturist. Een 50 lente jong. En woon in Hoogeveen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb