Datingprofiel MM jonger dan 40 jaar

Zet hieronder zo uitgebreid als mogelijk jouw profiel, maar besef wel, dat iedereen het kan lezen. We gaan er sowieso vanuit, dat jijzelf naturist bent.
Benoem ook het roken en het drinken en de plaats waar je woont en noem jouw geslacht en eventueel dat van de partner, jouw geboortejaar en leeftijd partner.

Herhaal in de bericht hetzelfde e-mailadres
(of noem anders jouw telefoonnummer).
Anders kan niemand reageren en noem daar eventueel ook een facebook-pagina of andere plek op internet, waar we jouw foto kunnen zien.

Hieronder dus alleen mannen jonger dan 40 jaar, die een man zoeken:

Reactie plaatsen

Reacties

Houssam
10 maanden geleden

Limburg

Roger
2 maanden geleden

Houssan. Wil je graag leren kennen

Jens Vermeulen
2 jaar geleden

jensvermeulen21@gmail.com

Erwin
2 jaar geleden

Hoi Jens, ik ben ook op zoek naar gelijkgestemden. Waar kom je vandaan? Naakt zwemmen en eventueel wandelen lijkt me erg gezellig

Jens Vermeulen
2 jaar geleden

Lijkt me leuk om andere nudisten te ontmoeten. Bij mooi weer ben ik graag naakt buiten. Ik wandel dan graag naakt door de bossen of aan het water. Vorig jaar ben ik nog naar Frankrijk geweest op een naakt camping. Dat was erg leuk. Ik ben bi, en val op ouder.

Gil
2 jaar geleden

Hallo Jens,
Ik hou ook erg veel van wandelen in de natuur en indien het kan ook naturistisch.
Caravan staat op vaste plek op naturistische camping in Luxemburg, met heel veel bossen in de omgeving om mooie sportieve wandelingen te maken.
Misschien zie ik je daar wel eens?
naturistensport@hotmail.com
groetjes

R de J
2 jaar geleden

omgeving utrecht

hallo allemaal , ik zoek een leuke vent die kan ontvangen voor een massage uitwisseling of gewoon lekker samen bloot zijn.
ben 45, 193 lang, slank 85 kg en onbehaard .
kan jij ontvangen voor een gezellige afspraak ??

Chris
5 maanden geleden

Ha RdJ, klinkt spannend. Ik ben ook 45, 1.95 en rond de 92.kg. Ik ben al een tijdje op zoek naar.een massage.

Rob
3 jaar geleden

21 jarige gozer is opzoek naar een man om gezellig naakt mee af te spreken. Samen naar het naaktstrand, op de koffie, op vakantie.
Ik zoek het liefst iemand van boven de 55+
Verplaatsen kan ik, ontvangen niet.
Mailen: cryptorob31@gmail.com

Robin
3 jaar geleden

Ik ben een jonge man van 29 jaar uit de omgeving van Alphen a/d Rijn. Ik zoek iemand van ongeveer de zelfde leeftijd of jonger ( Tussen 18 en 30 jaar ) en uit ongeveer dezelfde omgeving die zoals mij het interessant vind om ervaring te krijgen of iets op te bouwen in naakt zijn of nudisme. Of iemand die sowieso geïnteresseerd is in naakt zijn. Liever de eerste momenten wel zoveel mogelijk privé zoals thuis of ergen anders alleen samen. Verder zien we erna wel wat het word of wat we nog meer kunnen doen. Ik heb over het algemeen liever iemand die niet rookt en een niet - drinker is of een gezelschapsdrinker is. Als je geïnteresseerd bent zie ik graag een bericht van je.

Peter
3 jaar geleden

Hallo ik ben Peter, woon in Apeldoorn en ben 28 jaar, 183cm en 63kg. Ben vegetariër, en rook en drink niet. Geen piercings, tattoo's of baard. Ik ben een rustige jongen, die oa van boswandelingen, lezen, zwemmen, musea/kastelen bezoeken en series kijken houdt. Doe aan wielrennen. Ga graag naar naturistencampings in de zomer, en graag naar de sauna. Lijkt mij leuk om wat mensen (m/v) te leren kennen om deze dingen samen mee te doen. Maar hopelijk een lieve jongen voor een relatie. Nu met corona is afspreken lastig, maar wellicht kunnen we elkaar via de mail al wat leren kennen: pvisser329@gmail.com

Stefan
5 jaar geleden

Beginnend nudist (40) komt graag in contact met andere nudisten in Friesland. Lijkt me leuk nieuwe mensen te leren kennen die wat meer ervaring met nudisme hebben. Graag hoor ik van je. Mail me op leeuwarden.stefan (at) gmail.com

tim
4 jaar geleden

test of de link het doet

Ruud Hermans
6 jaar geleden

Hallo lieve mensen ik ben Ruud een volslanke biseksuele nudist uit het noord Limburgse Venlo ik leef als alleenstaande naakt in mijn flat want naakt zijn is mijn passie ik ben zeer open ingesteld en hou van een lekker hapje en drankje wel alcohol vrij graag ik rook op de tijd een sigaretje maar weet me ook makkelijk aan te passen daarin hoop leuke naakte contacten te kunnen opbouwen want voor je het weet is de zomer 2018 alweer verleden tijd jullie mogen me mailen zal altijd antwoorden al kan het soms wat langer duren ivm het werk mails zijn welkom via ruudhermansblerick@gmail.com dank je wel xxx Ruud

Maak jouw eigen website met JouwWeb