Datingprofiel MM jonger dan 40 jaar

Zet hieronder zo uitgebreid als mogelijk jouw profiel, maar besef wel, dat iedereen het kan lezen. We gaan er sowieso vanuit, dat jijzelf naturist bent.
Benoem ook het roken en het drinken en de plaats waar je woont en noem jouw geslacht en eventueel dat van de partner, jouw geboortejaar en leeftijd partner.

Herhaal in de bericht hetzelfde e-mailadres (of noem anders jouw telefoonnummer). Anders kan niemand reageren en noem daar eventueel ook een facebook-pagina of andere plek op internet, waar we jouw foto kunnen zien.

Hieronder dus alleen mannen jonger dan 40 jaar, die een man zoeken:

Reactie plaatsen

Reacties

Stefan
5 maanden geleden

Beginnend nudist (40) komt graag in contact met andere nudisten in Friesland. Lijkt me leuk nieuwe mensen te leren kennen die wat meer ervaring met nudisme hebben. Graag hoor ik van je. Mail me op leeuwarden.stefan (at) gmail.com

Stefan
5 maanden geleden

Beginnend nudist (40) komt graag in contact met andere nudisten in Friesland. Lijkt me leuk nieuwe mensen te leren kennen die wat meer ervaring met nudisme hebben. Graag hoor ik van je.

Ruud Hermans
een jaar geleden

Hallo lieve mensen ik ben Ruud een volslanke biseksuele nudist uit het noord Limburgse Venlo ik leef als alleenstaande naakt in mijn flat want naakt zijn is mijn passie ik ben zeer open ingesteld en hou van een lekker hapje en drankje wel alcohol vrij graag ik rook op de tijd een sigaretje maar weet me ook makkelijk aan te passen daarin hoop leuke naakte contacten te kunnen opbouwen want voor je het weet is de zomer 2018 alweer verleden tijd jullie mogen me mailen zal altijd antwoorden al kan het soms wat langer duren ivm het werk mails zijn welkom via ruudhermansblerick@gmail.com dank je wel xxx Ruud