Datingprofiel MV ouder dan 40 jaar

Zet hieronder zo uitgebreid als mogelijk jouw profiel, maar besef wel, dat iedereen het kan lezen. We gaan er sowieso vanuit, dat jijzelf naturist bent.
Benoem ook het roken en het drinken en de plaats waar je woont en noem jouw geslacht en eventueel dat van de partner, jouw geboortejaar en leeftijd partner.

Herhaal in de bericht hetzelfde e-mailadres (of noem anders jouw telefoonnummer). Anders kan niemand reageren en noem daar eventueel ook een facebook-pagina of andere plek op internet, waar we jouw foto kunnen zien.

Hieronder dus alleen mannen ouder dan 40 jaar, die een vrouw zoeken:

Reactie plaatsen

Reacties

Jan van Dijk
4 dagen geleden

Ik ben dus Jan uit Drachten Fryslân Nederland, ik ben (nog een paar weken) leraar rekenen/wiskunde en informatica te Drachten. In mijn vrije tijd ben ik ook reisbegeleider van gehandicapten. Dit doe ik met verstandelijk- en lichamelijk-gehandicapten en ook coördineer ik vakanties voor verstandelijk- en/of lichamelijk-gehandicapte naturisten. Ik ben vegetariër en al sinds 1990 lid van de naturistenvereniging Lotus. Al een tijdje ben ik gescheiden en heb wel weer zin in een nieuwe relatie; ik heb 2 volwassen kinderen, maar woon sinds de scheiding alleen. Ik houd van kinderen, maar anderzijds vind ik het toch ook wel leuk dat de kinderen nu zo groot zijn, dat zij volledig hun eigen gang kunnen gaan. Het contact met hen is overigens prima.
In mijn huis wordt niet gerookt en ik houd o.a. van naturistisch kamperen en ook ga ik graag naar de sauna. Ik houd veel van fietsen, van volleyballen en soms ook van dansen.
Ik ben lid van de Socialistische Partij en ga naar de katholieke kerk.
Hopelijk spreekt dit verhaal jou een beetje aan. Welkom in Drachten.
Misschien kunnen we op korte termijn een afspraak maken.
Zie eventueel ook http://www.maatjegezocht.nl/oproep/niet-rokende-naturist-zoekt-jou-misschien/
https://www.facebook.com/janjacobvandijk
Jandrachten@hotmail.com
De groetjes en hopelijk tot horens en ziens,
Jan van Dijk, uit Drachten dus.

Neu marcel
10 dagen geleden

Ik ben 60 jaar oud naturist loop graag thuis en ook buiten naakt rond zoek graag vrouw die ook graag bloot wil zijn en genieten daarvan tussen de 45 en 65 jaar liefst omgeving weert

harry
22 dagen geleden

ik ben 59 jaar slank ben graag bloot aan de zee tuin op camping ik zoek vrouw die graag bloot wil zijn en wil genieten daar van graag tussen de leeftijd 50/70 jaar

Eddy Candries
een maand geleden

Zoek een partner die van naturisme houdt.

Jan van Dijk jandrachten@hotmail.com
3 maanden geleden

Foto lukt hier helaas niet, dus kijk op https://www.facebook.com/janjacobvandijk of http://www.maatjegezocht.nl/oproep/niet-rokende-naturist-zoekt-jou-misschien/ Dus ben jij die niet- rokende vrouw (max. 59 jaar) uit de omgeving van Drachten, bel 0512519301 of mail mij. Welkom

cor
3 maanden geleden

Hallo ik ben Cor 62 jaar weduwnaar en al 45 jaar naturist ik zoek een maatje/vrouw om leuke dingen mee te doen zoals sauna, vakantie Kroatie, Frankrijk, Nederland of gewoon eropuit gaan.
Ik rook niet drink voor de gezelligheid

Wil je meer weten vraag het mij
cor56@ziggo.nl

Groetje Cor

cor
3 maanden geleden

Hallo ik ben Cor 62 jaar weduwnaar en al 45 jaar naturist ik zoek een maatje/vrouw om leuke dingen mee te doen zoals sauna, vakantie Kroatie, Frankrijk, Nederland of gewoon eropuit gaan.
Ik rook niet drink voor de gezelligheid

Wil je meer weten vraag het mij

Groetje Cor

Luc
3 maanden geleden

ik ben nieuw en zou graag kennismaken met naturisme. Ik ben 50 jaar en zoek een vrouw met dezelfde interesse

Bert
4 maanden geleden

ik ben single 52 jr. 174 79 intiem kaal zoek leuke nudistische vrouw 40-50 intiem kaal voor vriendschap of relatie en samen lekker veel naakt zijn. stelletjes mogen ook reageren. En samen lekkere nudistenvakantie te vieren.

binaked
5 maanden geleden

single bi nudist 57 ,lengte 182,gewicht 75kg ,intiem kaal zoekt leuke slanke vrouw (40-60) intiem kaal en kleine B cup voor vriendschap of liefst relatie.Ik ben thuis en daarbuiten altijd naakt.
Binaked61@gmail.com