Datingprofiel MV ouder dan 40 jaar

Zet hieronder zo uitgebreid als mogelijk jouw profiel, maar besef wel, dat iedereen het kan lezen. We gaan er sowieso vanuit, dat jijzelf naturist bent.
Benoem ook het roken en het drinken en de plaats waar je woont en noem jouw geslacht en eventueel dat van de partner, jouw geboortejaar en leeftijd partner.

Herhaal in de bericht hetzelfde e-mailadres (of noem anders jouw telefoonnummer). Anders kan niemand reageren en noem daar eventueel ook een facebook-pagina of andere plek op internet, waar we jouw foto kunnen zien.

Hieronder dus alleen mannen ouder dan 40 jaar, die een vrouw zoeken:

Reactie plaatsen

Reacties

Ceunen Rene
6 uur geleden

Hoi...66j naturist uit Belgisch Limburg met fotografie als bijkomende hobby

Richard Nicolai
7 uur geleden

Ik ben een indische jongen 170cm 12-09-1953 rwnicolai@gmail.com 0652788047 rook niet ben gezelligheidsdrinker. Woon in Geldrop.houd van zo'n zee strand terras.naaktrecreayie

Gerwin van Os
8 uur geleden

Lijkt mij leuk eens andere naturisten te ontmoeten. Zoek op Facebook gerust naar mijn naam

Bert Koers
9 uur geleden

mijn e-mail adres is bertkoers31@gmail.com

Bert Koers
10 uur geleden

Ik ben Bert ik ben 57 jaar en ben op zoek naar een jongere vrouw die open staat voor een relatie en samen veel bloot te zijn. Mag een elke vorm van relatie zijn hoeft niet perse een vaste relatie met samenwonen te zijn mag ook LAT relatie of FWB.Ik ben een openminded man en zoek ook een vrouw die openminded is. Een alleenstaande vrouw met kinderen geen bezwaar. Ik ben thuis graag naakt maar ook op strand en camping.

Fred Hasselman
5 dagen geleden

Sportieve man onlangs 60 j geworden, ziet er jonger uit, zoekt een leuke vrouw om samen nudistenstranden te bezoeken fredhasselman2402@gmail.com ik woon in zwolle ik hoop dat je reageert

Fred Hasselman
5 dagen geleden

Man zoek leuke vrouw om nudistenstrand e.d. mee te bezoeken, ik kom uit zwolle

Ruud
12 dagen geleden

sport bi 59 zkt vast sexcontact met top die kan ontvangen Groningen/Drenthe heb weinig erv, maar misschien kun je me die bijbrengen? Licht onderdanig kort baardje ruudbrouwer210@live.nl

Marc
22 dagen geleden

Naturist die graag naakt rondloopt thuis zoekt vrouw die dit ook graag doet en eens langskomt. Ben weduwnaar 70j .Belgie, Laakdal
+32497370177 ook whats app of marcdebruyn52@hotmail.com
dank u

Kees
een maand geleden

Ik zoek een een vrouw samen naar een naaktstrand ik ben 57 jaar ik zoek een vrouw Friesland

:frank: van den Kommer
een maand geleden

Dag dames, ... want ik zoek namelijk alleen een vrouwelijk contact, het wordt tijd dat ik het eens ga proberen om in contact te komen met een eveneens zeer ruimdenkende, ongeremde vrouw. Een vrijdenker misschien ?

Ik ben frank en ben van 5 maart 1958, dus bijna 65.
Na 10 jaar alleen te zijn na een scheiding en ander leed wil ik de draad van een plezierig bestaan nu maar weer eens oppakken. Liefst op plaatsen waar kleding niet moet.

Vooropgesteld dat ik nu niet die droompartner/vriend kan zijn waar je weer een nieuwe start mee te maken als uitgaan en vakanties. Ik heb namelijk wel een 'rugzakje'.
Daarover ga ik hier niet uitweiden, dat zou veel te lang worden.

Ik maak er echter geen geheim van, eerlijkheid staat bij mij zeer hoog in het vaandel. Nee bovenaan!

Verder heb ik een brede algemene interesse, behalve voetbal en andere sport, Ook een huis vol dieren is niet aan mij besteed.

Ik houd van culturen en talen, (+reizen), geschiedenis, en internationale gerechten.
Ik ben een 'mensen mens' en praat graag met anderen, maar ik kan ook heel goed mijzelf uren vermaken met mijn hobby, Internet onderzoek en daarover artikelen schrijven.
Ik Spreek ook Engels, Duits, Zweeds/Noors en nog wat interesse in wat andere hobby talen.

Maar alleen is maar alleen en ik zou het fijn vinden om iemand te hebben om een weekend af te spreken en samen 'Naturist' te zijn bij het koken, eten en wat te ontspannen bij een interessante film of docu. Ook een Terrasje, film of etentje komt weer in beeld.

Ik loop echter slecht en wandelen in de natuur zit er niet in helaas.
Genoeg andere dingen om te bedenken.

Je kunt mij met foto vinden op Facebook:
https://www.facebook.com/FrankvandenKommer/
en hier met Messenger wat chatten.

of e mailen op: f.vandenkommer@telfort.nl en mogelijk ook Skypen. Ik ben niet bang om mijzelf te vertonen.
Pfff..., heel verhaal toch weer....

Meer weten? "Contact me" !

Geert
2 maanden geleden

Hallo .
verzorgde aangename leuke sportieve blanke man 40 jaar oud
meet geen enkele beperking vrouwen meiden van blanke andere oregiene droom je er regelmatig van om naakt samen rond te lopen met elkaar kan me verplaatsen in Gent sms +32467023796 Geert .

Keer
2 maanden geleden

Ik zoekt een vrouw samen naar een naaktstrand of sauna Friesland

Jan van Dijk uit Drachten (1954) janjacobvandijk@gmail.com
3 maanden geleden

Ben jij een lieve vrouw rond de 59, woon je op fietsafstand van Drachten en spreekt onderstaande je aan, reageer dan. We kunnen dan op korte termijn een afspraak maken.
Ik was tot 2019 leraar uit Drachten. In mijn vrije tijd was (en ben) ik ook reisbegeleider van gehandicapten. Hoewel ik het nog steeds leuk vind, gaat dat momenteel helaas zonder mij door, want ik voldoe niet (meer) aan hun regeltjes. Dus voor jou heb ik zeker ook tijd. Ik ben naturist en vegetariër; gescheiden; ik heb 2 volwassen kinderen en 2 kleinkinderen, maar woon sinds mijn scheiding alleen. Ik blijf uit de buurt van rokers en ik houd van naturistisch kamperen en ook ga ik graag een keertje (met jou?) naar de sauna als dat weer ergens kan tenminste. Ik probeer milieubewust te zijn. Ik houd veel van fietsen, van dansen, zingen en van volleyballen en tennissen.
Reageer bij voorkeur via e-mail: janjacobvandijk@gmail.com of 0615016293
Mijn foto kun je o.a. vinden op https://www.facebook.com/janjacobvandijk
Het lijkt misschien of ik zo veeleisend ben, maar dat valt toch best wel mee. Als ik te weinig van mij zelf vertel dan weet jij toch nog niks, maar dat wil nog niet zeggen, dat jij op alle fronten hetzelfde moet denken. Maar hoe meer ik vertel, hoe groter dat de kans is dat wij een beetje op 1 lijn zitten. Omdat wij heus wel onze eigen activiteiten zullen behouden, is het toch wel leuk om iets meer van elkaar te weten. Er zijn eigenlijk voor mij maar 2 breekpunten: als iemand geen naturist is, kun je samen niet op vakantie en als iemand rookt, krijg je steeds van die vervelende discussies. Overigens vind ik het ook belangrijk te noemen dat ik ongevaccineerd ben. Ik zou het toch wel leuk vinden als je hier toch op reageert. Kom eens gezellig vrijblijvend langs voor een kopje koffie (of een borrel).

Geertje
4 maanden geleden

Beste bezoeker .
verzorgde aangename sportieve blanke hetro man uit Gent België vrouwen meiden van blanke andere oregiene met een beperking
heb je ook vaak regelmatig behoefte om lekker naakt rond te lopen op een naakt strand in de sauna kan ontvangen verplaatsen in Gent België volledig gratis sms +32467023796 gr Geertje .

Tom
4 maanden geleden

Hallo,
Ik ben graag naakt thuis, en op het strand en ga graag naar de sauna.
Ik ben 50 jaar, 180cm, 67kg, slank, niet-roker, woonachtig in de ongeving van Eindhoven, Den Bosch.
Heb jij zin om kennis te maken? Leeftijd is onbelangrijk.
Mail me maar safari6970@hotmail.com
Ik geef en ontvang ook graag massages. Ik hoor graag van je.

Rene
4 maanden geleden

Hallo mijn naam is René,
Ik heb sinds 2021 ontdekt dat ik nudist ben en daar voel ik mij prettig bij, mijn geboorte jaar is 1974 ik ben een man van 48 jaar jong, ik ben 1.92cm lang en zoek een leuke vrouw die ook naturist of nudist is om zo het naturisme samen te beleven in de leeftijd tussen 38 en 55 ik woon zelf in Breda Noord Brabant, ik rook helaas wel maar ik wil hier mee stoppen drinken doe ik zelden ik ben in het dagelijks leven beveiliger zou je het leuk vinden om kennis te maken kijken of er een leuke klik is kan je altijd mailen naar rdaniels746@gmail.com stuur gerust een mail met eventueel je telefoonnummer en een lief bericht als je Instagram hebt mag je mij toevoegen rdaniels746
groeten van René

Kees
4 maanden geleden

Ik ben op zoek naar een vrouw samen naar een naaktstrand Friesland 50 en 60 jaar jdijkstra313@gmail.com

Jan van Dijk
4 maanden geleden

Hoewel ik een “open boek” ben en je alles van mij op het internet kunt googelen, noem ik alvast, dat ik een niet-gevaccineerde niet-rokende naturist uit Drachten ben. Dat zijn wat mij betreft sowieso breekpunten als je wel rookt of absoluut niets met naturisme hebt.
Hopelijk woon je lekker dichtbij, ook in Drachten misschien, dus welkom voor een kopje koffie (of een borrel) maar als je eerst uitgebreid wil chatten, mag dat ook, maar ik vind het eigenlijk wel leuk om elkaar snel te ontmoeten.
Https://www.facebook.com/janjacobvandijk
Jandrachten@hotmail.com
https://m.youtube.com/watch?v=bXELBd8lviA

Groetjes,
Jan

David
4 maanden geleden

Naturist die graag naakt rondloopt thuis zoekt vrouw die dit ook graag doet en eens langskomt. Belgie, Middelkerke. 47 jaar. Leeftijd onbelangrijke, wel 18 plus.
Email;daviddevos3101@hotmail.com

Jos
5 maanden geleden

ik ben een slanke single man 56 Jr en zoekt een vrouw om regelmatig af te spreken om naar de sauna te gaan in Goirle alleen is ook maar alleen voor info stuur maar gewoon een berichtje groetjes Jos

Geertje
5 maanden geleden

Hallo .
Leuke aangename verzorgde mooie blanke 40 j man uit oost vl België zoekt nudisten vrouwen moeders huismoeders zwangere vrouwen meiden van blanke andere oregiene loop je ook graag regelmatig alle dagen naakt rond zin om samen regelmatig naakt rond te lopen gezellig naakt een praatje maken kan me verplaatsen buiten locatie mogelijk in Gent volledig gratis sms +32467023796 .

Frans
5 maanden geleden

Single 45 jarige man uit Maastricht zoekt mensen voor leuke gezellige avond. 185.86.19

Kees
6 maanden geleden

Hoi allemaal,
Ik ben een slanke man die graag naakt loopt in huis
nu zoek is stellen, vrouwen, mannen die dat ook graag doen.
Het is kijken en bekijken worden.
Bij genoeg interessen ga ik iets organiseren.
Reacties met tel nummer voor overleg.
G
Naakte groetjes Kees.

Rob
2 maanden geleden

Hoi, leuk voorstel. Ben ik voor in. ik hoor graag van je.

Jan
6 maanden geleden

Ik ben nog op naar een vrouw samen naar een naakt strand 50 tot 60 Friesland jdijkstra104@gmail.com

Harry
6 maanden geleden

email niet goed
Sry
harryburmania@hotmail.com

Harry Burmania
6 maanden geleden

Ik ben een lieve mooie slanke man van 70 jaar en zoek een lieve mooie slanke romantische vriendin van 58 tot 68 jaar voor naturisten vakanties vooral in Frankrijk.
En natuurlijk ook voor al die andere dingen die ons leven nog te bieden heeft, ik kom uit Friesland en heb een prachtig leven maar mis een lieve vriendin waar ik nog veel mee ga beleven.
Liefs Harry
harrybburmania@hotmail .com

Peter
6 maanden geleden

Johan, geef jouw mailadres even door, dan kunnen we misschien wat afspreken . Mailadres is blotepiet@gmail.com

Jan
6 maanden geleden

Ik zoek een vrouw samen naar naar een sauna 50 en 60 jaar Friesland

Geertje
6 maanden geleden

Hallo , verzorgde mooie blanke man uit oost Vlaanderen België nog geen ervaring met lekker naakt rond lopen vrouwen huis moeders moeders met dochter lesbische koppel zwangere vrouwen meiden rijpe vrouwen van blanke andere oregiene 18 + loop je ook graag alle dagen lekker naakt rond bij je thuis kan me verplaatsen in Gent contact sms +32467023796 gr Geertje .

Lydia
6 maanden geleden

Er staat n typfoutje in mn emailadres:
LydiaEkatarina@mail.com
Met n a dus niet met n e

wim
7 maanden geleden

hi ik ben een naturisten-nudisten man van 66 en zoek gelijk gezinde vrouwen onder de 55 die samen met mij bloot willen recreëren en wie weet groeit er wat meer,, ik woon in zuiden van Zuid-Holland,, en dus niet te ver weg graag.. en leuke reacties welkom..

Satexx
7 maanden geleden

Welke vrouw 20-50 jaar wil mij ontmoeten op het naaktstrand in Wassenaar je kan me mailen op satexx12345@outlook.com

jeff
7 maanden geleden

hoi hier een senior nudist 64 uit Den Bosch wel stel of vrouw zoekt net als ik echte vriendschap waar bij veel mogelijk is Heb je interesse dan mag je me mailen of kijk ff op http://www.nudeweb.com/account.html
voor wat meer info
sjefvb2405@hotmail.com

Björn
7 maanden geleden

Hoi ik man 42jaar zoek leuk gezellig contact voor mee te gaan naar naaktstrand omgeving zaanstad. Mannetje1980@hotmail.com

Jaap
8 maanden geleden

Ik zoek een vrouw samen naar een naaktstrand ik ben 57 jaar Friesland jdijkstra283@gmail.com

Gh
8 maanden geleden

Hoi hallo, mooi blanke verzorgde sportieve blanke nudisten man uit oost Vlaanderen België samen naakt lopen met vrouwen moeders huis moeders geschieden vrouwen rijpe vrouwen nerds vrouwen meiden zwangere vrouwen meiden lesbische koppel twee vrouwen groep vrouwen blanke andere oregiene 18 + kan me verplaatsen in oost Vlaanderen België volledig gratis contact sms +32367023796 hr

Lydia
6 maanden geleden

Beste GH, kunt u mij wellicht een email sturen? Dan zien we wat er mogelijk is.
Vriendelijke groet,
Lydia

Lydia
6 maanden geleden

Op
LydiaEkatarina@mail.com

Carlo
8 maanden geleden

Halokes ben 62j zoek dame die ook naturiste is liefst iets jonger dan ik zelf.

Frans
8 maanden geleden

Single 43jarige man uit Maastricht is op zoek naar nudisten en naturisten. By klik eventueel ook vakantie. Heb zelf geen vervoer maar wil gerust kosten dragen. fransbuna79@gmail.com

Peter
8 maanden geleden

Beste johan , ik woon in bladel

Peter
8 maanden geleden

Jos, ik woon in bladel

Jos
9 maanden geleden

ik ben een slanke man 56 en ben op zoek naar een sl. vrouw uit noordbrabant om leuke dingen te doen ik heb zelf een jaccuzi en een ruime tuin en ik hou van sauna / wandelen /massage/ fietsen en naaktstrand en zon en leven nudisten terrein te bezoeken en ben lid van NFN voor info stuur maar gewoon een berichtje .

Jan
9 maanden geleden

Ik zoek een vrouw samen naar een naaktstrand om jdijkstra209@gmail.com Friesland

wim
9 maanden geleden

hi ik ben een naturisten-nudisten man van 66 en zoek gelijk gezinde vrouwen onder de 55 die samen met mij bloot willen recreëren en wie weet groeit er wat meer,, ik woon in zuiden van Zuid-Holland,, en dus niet te ver weg graag..

Robin
9 maanden geleden

Goedemorgen/middag/avond leuke lezeres,

Mijn naam is Robin, een Thaise adoptee woonachtig in de omgeving van Leiden/ Den Haag en af en toe aanwezig in regio Amsterdam. Als beheerder van de facebookgroep Naturisten/ Nudisten nederland veelal op zoek naar leuke nieuwe hotspots en contacten. Openminded, werkzaam als algemeen Horecamanager Kok/Gastheer en al vanaf jongsafaan bekend met sauna, wellness en naturisme. Trotse vader van een leuk ventje van 9 en gek op reizen, eten en darts. Tevens verplaats ik me (tijdelijk) via een scootmobiel na een ingrijpende operatie i.v.m. teelbalkanker. Iets dat me niet weerjoudt om lekker rond te reizen en mensen op te zoeken uit mijn alsmaar uitbreidende netwerk. Na mijn scheiding in 2019 op zoek naar leuke ontmoetingen, vriendschappen en saunamaatjes of strandbezoek. Je mag me mailen via: horecamsterdam@gmail.com of via messenger op mijn profiel op facebook: https://www.facebook.com/robin.dejong.79
Straks maar weer eens kijken in de omgeving van Leiden en Den Haag om weer fijn van de warmte te snoepen.

Hele fijne dagen allemaal, wellicht tot ziens!
ps: ik zoek GEEN mannelijke aandacht!

Met vriendelijke groet,

Robin. (Leiden, Zuid Holland)

Rob
9 maanden geleden

Hoi, ik vind het lekker om naakt thuis te lopen lekker vrij, ik heb iemand nodig om mij te laten voelen dat ik me eigen niet hoef te schamen, nu durf ik niet wil je mij bijstaan dan ben ik niet aĺeen

Edwin
9 maanden geleden

Welke vrouw heeft zin om mee te gaan (met 56 jarige man) naar naaktstrand of sauna? Omgeving Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant. Graag je reactie naar reisgenoot1966@outlook.com

Dirk
9 maanden geleden

Hoi, ik ben een weekje in Zeeland, in de buurt van Domburg. Wie (man, vrouw, stel) wil met me mee naar naakstrand Oranjezon?
Ik ben 50, slank, normale vriendelijke vent
Mail dfegberts@tele2.nl

Erik Heerlijk
9 maanden geleden

Hoi ik ben Erik en ben 56 jaar bruin haar en ogen. Ik ben op zoek naar een vrouw om lekker naar naaktstrand te gaan en bloot mee te zijn met een plusje. Seks kan en mag maar bloot zijn is fijn om samen te genieten. Ik woon in Gelderland bij Apeldoorn. Heb je interesse dan hoor ik het graag. erikheerlijk@live.nl

Erik Heerlijk
8 maanden geleden

Hoi jammer dat ik nog niks heb gehoord , ik ben serieus en wil graag met iemand naar naaktstrand. Mijn email is nu erikheerlijk@outlook.com

Peter
9 maanden geleden

Hallo, lieve dames, langs deze weg zoek ik alleen een dame die met mij, man 62jaar aan nudisme meedoet. Niks meer en niet minder. JE mag skypen onder peteracer2021@outlook.com . De groetjes

Wijnand
9 maanden geleden

Teer aanvulling Ik woon in Breda, maar kan me makkelijk verplaatsen. winand55@live.nl

Maak jouw eigen website met JouwWeb