Datingprofiel MV ouder dan 40 jaar

Zet hieronder zo uitgebreid als mogelijk jouw profiel, maar besef wel, dat iedereen het kan lezen. We gaan er sowieso vanuit, dat jijzelf naturist bent.
Benoem ook het roken en het drinken en de plaats waar je woont en noem jouw geslacht en eventueel dat van de partner, jouw geboortejaar en leeftijd partner.

Herhaal in de bericht hetzelfde e-mailadres (of noem anders jouw telefoonnummer). Anders kan niemand reageren en noem daar eventueel ook een facebook-pagina of andere plek op internet, waar we jouw foto kunnen zien.

Hieronder dus alleen mannen ouder dan 40 jaar, die een vrouw zoeken:

Reactie plaatsen

Reacties

Luc
12 dagen geleden

ik ben nieuw en zou graag kennismaken met naturisme. Ik ben 50 jaar en zoek een vrouw met dezelfde interesse

Bert
13 dagen geleden

ik ben single 52 jr. 174 79 intiem kaal zoek leuke nudistische vrouw 40-50 intiem kaal voor vriendschap of relatie en samen lekker veel naakt zijn. stelletjes mogen ook reageren. En samen lekkere nudistenvakantie te vieren.

binaked
2 maanden geleden

single bi nudist 57 ,lengte 182,gewicht 75kg ,intiem kaal zoekt leuke slanke vrouw (40-60) intiem kaal en kleine B cup voor vriendschap of liefst relatie.Ik ben thuis en daarbuiten altijd naakt.
Binaked61@gmail.com

krist
2 maanden geleden

in februari ga ik, een week naar fuerteventura. Een naturiste kan mee; ben 70, goedlooking en zoek geen relatie

cor van der haar
2 maanden geleden

ik zoek een naturist vrouw ik ben naturist mijn telefoon no is
0356312154 ik loop naakt door huis ik zit naakt in huis
woo n in hilversum

Ton
2 maanden geleden

Mijn vrouw ziet het niet zitten, maar mij lijkt het heerlijk: naturistisch op vakantie! De eerste keer dus... en dat wil ik niet in mijn eentje doen. Daarom zoek ik een leuke, ook jeugdige vrouwelijke vakantievriendin om dit samen te beleven. Bestemming, accommodatie, periode etc.. , alles in vooraf overleg. Geen relatiedoel, geen seks.... Ik ben man,61 jaar jong, jeugdig en ik ga voor een relaxte vakantie met mooi weer en gezellige activiteiten

Antonius
2 maanden geleden

Hoi

Ton
2 maanden geleden

Het antwoordadres voor bovenstaande oproep is:
naturon@gmail.com .
Ton.

Frans Swart
3 maanden geleden

Ik heet Frans (12-10-1952) en ben al vanaf mijn 18e naturist. Ik ben alleenstand (weduwnaar) en ik zoek een dame (leeftijd onbelangrijk, uiterlijk onbelangrijk en beperking onbelangrijk) die net als ik kan en wil genieten van het naakt zijn in een zonnige aangename omgeving (bijvoorbeeld strand). De zon, de wind en het zeewater op je huid voelen en weten dat je leeft. Ik rook en drink graag een wijntje. Ik hou van muziek luisteren, lezen, bordspellen, koken, wandelen, terrasje pikken, vorkje prikken. Wederzijds respect, gelijkwaardigheid en vertrouwen zijn voor mij belangrijk. Ook elkaar accepteren zoals we zijn zonder elkaar te willenveranderen is belangrijk voor me. Tenslotte er voor elkaar emotioneel willen zijn als de ander dat nodig heeft. Hoor graag van je!

Leenders Jean
6 maanden geleden

Hoi, ik ben Jean en 58 jaar. Ik ben alleenstaand. Ik ben normaal gebouwd. Heb grijs kort haar, 1m85 en 85 kilo.
Ik woon in Tongerlo-Bree. Ik weet dat er vrouwen zijn van 55+ dit op zoek zijn naar 55+ mannen om samen naakt te kunnen rondlopen en voor nog wat erotiek en romantiek. Ik zelf ben ook op zoek naar zulke vrouwen , de leeftijd maakt niet uit maar liefst ouder dan 55+. Voel je je aangesproken dan mag je me mailen en wie weet ontmoeten we ons zo snel als kan? Groetjes, Jean jean.leenders@pandora.be

Jerry
7 maanden geleden

Hallo, Ik ben Jerry, een gezellige slanke blonde man van 59 jaar oud. Lengte 1.78 m. , gewicht 68 kg. Ik ben een echte nudist, thuis en buiten waar het toegestaan is. Vind het leuk en gezellig om andere naturisten/nudisten, mannen of vrouwen, te leren kennen en eens naakt bij elkaar op visite te gaan. Hou van een lekkere massage en heb een massagetafel in huis. Ik woon in de omgeving van Amstelveen, N-H . Mijn e-mailadres is ; jerry1959@hotmail.com