Datingprofiel MM ouder dan 40 jaar

Zet hieronder zo uitgebreid als mogelijk jouw profiel, maar besef wel, dat iedereen het kan lezen. We gaan er sowieso vanuit, dat jijzelf naturist bent.
Benoem ook het roken en het drinken en de plaats waar je woont en noem jouw geslacht en eventueel dat van de partner, jouw geboortejaar en leeftijd partner.

Herhaal in de bericht hetzelfde e-mailadres (of noem anders jouw telefoonnummer). Anders kan niemand reageren en noem daar eventueel ook een facebook-pagina of andere plek op internet, waar we jouw foto kunnen zien.

Hieronder dus alleen mannen ouder dan 40 jaar, die een man zoeken:

Reactie plaatsen

Reacties

Gerwin
2 maanden geleden

Hallo,
Ik ben een slanke man van net 50 en ben een echte nudist die graag bloot loopt. Zou graag in contact komen met een man of mannen stel om samen naakt koffie te drinken. Bij voorkeur 60+. Het zou leuk zijn als jullie in de regio Drachten wonen. Mijn mail: asp14@live.nl
Groet Gerwin.

Jerry
5 maanden geleden

Ik vergeet in mijn vorige reactie mijn e-mailadres te vermelden : jerry1959@hotmail.com

Jerry
5 maanden geleden

Ik ben een slanke blonde man, 59 jaar, 1.78 m., 68 kg.
Ben een echte nudist, meestal bloot, thuis en buiten waar het mogelijk is en als de temperatuur het toelaat. Vind het leuk om andere naturisten/nudisten te leren kennen. Hou van een lekkere massage en heb een massagetafel in huis. Omgeving Amstelveen.

david drenth
4 dagen geleden

hoi Jerry

ik vind het heel fijn om iemand te plezieren met een massage
ik ben 44 jaar en 1.85 m

ik kan binnenkort

groetjes
David

Henk henkvlogman@outlook.com
9 maanden geleden

54-jarige man (gay) uit Oldenzaal zoekt 60-plusser om samen lekker bloot te zijn. Ga in de zomermaanden regelmatig naar het naaktstrand. Mag graag een massage ontvangen. Graag een niet-roker.
henkvlogman@outlook.com