Datingprofiel MM ouder dan 40 jaar

Zet hieronder zo uitgebreid als mogelijk jouw profiel, maar besef wel, dat iedereen het kan lezen. We gaan er sowieso vanuit, dat jijzelf naturist bent.
Benoem ook het roken en het drinken en de plaats waar je woont en noem jouw geslacht en eventueel dat van de partner, jouw geboortejaar en leeftijd partner.

Herhaal in de bericht hetzelfde e-mailadres (of noem anders jouw telefoonnummer). Anders kan niemand reageren en noem daar eventueel ook een facebook-pagina of andere plek op internet, waar we jouw foto kunnen zien.

Hieronder dus alleen mannen ouder dan 40 jaar, die een man zoeken:

Reactie plaatsen

Reacties

Henk van Kooten
3 maanden geleden

man 63 jr. lang 1.89 mrt. heeft een zaak in Apeldoorn en woont in Arnhem, ik rook niet en drink niet. hou ook van naakt zijn waar het maar kan, zoek een leuke man om samen leuke dingen te doen.

Henk van Kooten
3 maanden geleden

mijn mail adres is Kooten4@xs4all.nl

Peter
4 maanden geleden

Was vergeten mijn mail adres te vermelden

Peterbilly@ziggo.nl

Henk van Kooten
3 maanden geleden

hoi Peter ik kan je een keer een naakt massage geven als je dat wilt kunnen we elkaar eventueel leren kennen als je het iets vind.

dank voor het lezen Henk

Peter
4 maanden geleden

Hoi.
Leuke, slanke man van 56 jaar, is op zoek naar een man voor een leuk kontakt, naakt samen zijn en hou er van om gemasseerd te worden.
Omgeving Harderwijk

Mvg peter

binaked
5 maanden geleden

single bi nudist,57,lengte 182,gewicht 75kg,intiem kaal uit het Belgische Tienen zoekt leuke slanke onbehaarde,intiem kale 55+er voor samen naakt te zijn en wie weet wat nog meer

Stefan
5 maanden geleden

Beginnend nudist (40) komt graag in contact met andere nudisten in Friesland. Lijkt me leuk nieuwe mensen te leren kennen die wat meer ervaring met nudisme hebben. Graag hoor ik van je. Mail me op leeuwarden.stefan (at) gmail.com

Stefan
5 maanden geleden

Beginnend nudist (40) komt graag in contact met andere nudisten in Friesland. Lijkt me leuk nieuwe mensen te leren kennen die wat meer ervaring met nudisme hebben. Graag hoor ik van je.

Gerwin
8 maanden geleden

Hallo,
Ik ben een slanke man van net 50 en ben een echte nudist die graag bloot loopt. Zou graag in contact komen met een man of mannen stel om samen naakt koffie te drinken. Bij voorkeur 60+. Het zou leuk zijn als jullie in de regio Drachten wonen. Mijn mail: asp14@live.nl
Groet Gerwin.

Remco
4 maanden geleden

Hoi gerwin, ik ben geen 60+ , (41) maar het lijkt me wel leuk om keer naakt bakkie te komen doen. Ik ben ook thuis vaak naakt en ga soms ook naar t strand in de zomer en winterperiode naar t naaktzwemmen in veendam. Ik kan helaas niet ontvangen. Ik kom uit drachten.

Remco
4 maanden geleden

Was vergeten mijn email erbij te zetten. Dat is remmy1977@outlook.com.

Jerry
10 maanden geleden

Ik vergeet in mijn vorige reactie mijn e-mailadres te vermelden : jerry1959@hotmail.com

Jerry
10 maanden geleden

Ik ben een slanke blonde man, 59 jaar, 1.78 m., 68 kg.
Ben een echte nudist, meestal bloot, thuis en buiten waar het mogelijk is en als de temperatuur het toelaat. Vind het leuk om andere naturisten/nudisten te leren kennen. Hou van een lekkere massage en heb een massagetafel in huis. Omgeving Amstelveen.

david drenth
6 maanden geleden

hoi Jerry

ik vind het heel fijn om iemand te plezieren met een massage
ik ben 44 jaar en 1.85 m

ik kan binnenkort

groetjes
David