Datingprofiel MV jonger dan 40 jaar

Zet hieronder zo uitgebreid als mogelijk jouw profiel, maar besef wel, dat iedereen het kan lezen. We gaan er sowieso vanuit, dat jijzelf naturist bent.
Benoem ook het roken en het drinken en de plaats waar je woont en noem jouw geslacht en eventueel dat van de partner, jouw geboortejaar en leeftijd partner.

Herhaal in de bericht hetzelfde e-mailadres (of noem anders jouw telefoonnummer). Anders kan niemand reageren en noem daar eventueel ook een facebook-pagina of andere plek op internet, waar we jouw foto kunnen zien.

Hieronder dus alleen mannen jonger dan 40 jaar, die een vrouw zoeken:

Reactie plaatsen

Reacties

Mart
een maand geleden

Hoi ik ben Mart

Ik ben beginnend nudist 29 jaar en ben op zoek naar boys girls gezinnen (niet te oud) om samen naakt te genieten op strand thuis of ergens anders. Ik rook niet en drink soms. Stuur me gerust een mailtje om elkaar beter te leren kennen

Gr
Mart

Lucas
2 maanden geleden

Hallo,

Mijn naam is Lucas, ik ben 31 Jaar en ik kom uit Sliedrecht, graag ben ik op zoek naar een vrouw (mag wat ouder zijn) om naakt me te zijn en elkaar te leren kennen.
Ik ben een roker.

Stuur me maar een appie 06-13 02 71 79

Ronald Blijlevens
3 maanden geleden

Sta het me toe in beide rubrieken een oproep te plaatsen ookal ben ik zelf 52. Ik stel dit voor omdat een vrouw voor mij best jonger mag zijn dan 40. Gezien ik zelf emotioneel veel jonger ben dan mijn leeftijd.

Ik ben een brabander die in gelderland woont niet ver van de utrechtse provinciegrens. Ik zie mezelf als een nudist in plaats van als een naturist en zoek daarom ook een nudistische vrouw. Ik heb een spirituele interesse, ben wakker. Wat dit allemaal inhoudt wil ik wel beantwoorden.

Een vrouw mag me appen: 06-28397465 of mail naar ronald.blijlevens@gmail.com

Robbert
4 maanden geleden

Hoi,

Mijn naam is Robbert ben 28 jaar uit Overijssel ik ben als naturist opgevoed. Daarnaast omarm ik polyamory ik zie liefde niet als bezit maar als gevoel dat gedeeld mag worden met anderen. Op verschillende manieren en niveaus. Ben opzoek naar een leuke verbinding waar we elkaar gaandeweg beter leren kennen. Niks moet alles mag.

Sportief, surft op vakantie, reist graag, kom graag uit mijn comfortzone. Probeert graag nieuwe dingen.

Heb ik je aandacht getrokken twijfel dan niet langer en stuur me snel een berichtje.

Heather
4 maanden geleden

Hoi Robbert,
Interessant bericht. Stuur je me n berichtje, praten we verder.
Heather.

Robbert
3 maanden geleden

Hey Heather,

Voeg mij maar toe R-F2010@live.nl
Groetjes Robbert

Bjb
2 maanden geleden

Sta je ook open voor een man?

Mart
11 maanden geleden

Hoi

Ik ben Mart uit omg Rdam 28jr. Ben beginnend nudist en zoek mede nudisten om deze wereld te ontdekken. Boys girls of gezinnen. Allemaal prima. Voor meer vragen ect mail me mbartels197@gmail.com

Nico
een jaar geleden

Ik zoek een leuke dame tussen de 30 en 38 jaar in de omgeving Hilversum. Ik ben een man van 38 jaar. Ik rook niet, maar ben wel een gezelschapsdrinker. Ik hoop tot snel.

bert lether
een jaar geleden

ik zoek een leuke dame om eens lekker te date ik woon in arnhem afstand is niet erg hoe ver je woont groetjes bert uit arnhem mail pyaar44@live.nl

Robin
een jaar geleden

Ik ben een jonge man van 29 jaar uit de omgeving van Alphen a/d Rijn. Ik zoek iemand van ongeveer de zelfde leeftijd of jonger ( Tussen 18 en 30 jaar ) en uit ongeveer dezelfde omgeving die zoals mij het interessant vind om ervaring te krijgen of iets op te bouwen in naakt zijn of nudisme. Of iemand die sowieso geïnteresseerd is in naakt zijn. Liever de eerste momenten wel zoveel mogelijk privé zoals thuis of ergen anders alleen samen. Verder zien we erna wel wat het word of wat we nog meer kunnen doen. Ik heb over het algemeen liever iemand die niet rookt en een niet - drinker is of een gezelschapsdrinker is. Als je geïnteresseerd bent zie ik graag een bericht van je.

Asterixfan
een jaar geleden

Hallo daar allemaal,

Ik ben zelf het nudisme aan het ontdekken, d.w.z. dat ik er nog geen filosofie achter heb gevonden.
Ik rook niet en drink geen alcohol. Ik vind roken persoonlijk een vieze gewoonte en heb ook liever dat mijn maatje dit ook is. Alcohol is iets wat niet mijn lichaam in moet gaan, naar mijn mening, daar ik medicijnen slik en ik niet weet hoe dat op alcohol gaat reageren.
Ik woon in Twello. Dat is een dorpje tussen Apeldoorn en Deventer.
Ik ben een man die op zoek is naar een vrouw. Ik ben geboren in 2002 en ben op zoek naar iemand met ongeveer dezelfde leeftijd als ik.
Mijn e-mailadres is rwinkler02@hotmail.com.
Met vriendelijke groet,
Asterixfan

Stephan
een jaar geleden

Hoi medenaturisten, ik ben Stephan (man) 23 jaar en ga met mooi warm weer vaak naar een naturistenstrand. alleen ken ik niemand die mee wil en alleen gaan is niet zo gezellig. Daarom ben ik opzoek naar een vrouw/man of stel die graag mee wil. Ik ga meestal naar een naturistenstrand in volkel maar het lijkt me ook leuk om de stranden/plassen in de buurt van Eindhoven,den Bosch en Nijmegen te bezoeken. Heb je interesse laat maar weten. Mijn email is: Stephanvandeberg229@gmail.com

Maak een Gratis Website met JouwWeb