Naturistische Yoga

Hoewel het niet rechtstreeks met daten te maken heeft, zal het voor beiden toch fijner voelen als het volledig naturistisch kan. Maar sowieso kun je van de naturistische yoga genieten ook zonder een date.
Overigens is het wel de bedoeling, dat de naturistische yoga met gesloten beurs plaatsvindt.
Je wilt sowieso gelijkwaardig zijn.

Plaats HIERONDER een duidelijke oproep en benoem zo veel mogelijk: geboortejaar, jouw geslacht, woonplaats, e-mailadres en/of telefoonnummer. Benoem ook of de Yoga eventueel bij jou thuis kan plaatsvinden. Benoem ook jouw voorkeur, dus met een man of een vrouw.

Herhaal in onderstaand bericht hetzelfde e-mailadres (of noem anders jouw telefoonnummer). Anders kan niemand reageren.

Als je liever via Facebook met elkaar in contact komt, dan kan dat via facebook.com/groups/naturistischyoga 

Ik ben soms ook gastblogger. Je kunt ook in het algemeen reageren op: naaktrecreatie.com/algemeen/naturistische-yoga.html

 

Reactie plaatsen

Reacties

harm schenk
6 maanden geleden

voorkeur met een vrouw

Paul
9 maanden geleden

Zijn er lieve mensen die yoga geven en een plek kennen waar dat naakt buiten kan in de omgeving Zutphen dsn kom ik graag mee doen groet Paul

Jan van Dijk (1954) Drachten janjacobvandijk@gmail.com
een jaar geleden

Zoals je op https://www.naaktrecreatie.com/algemeen/naturistische-yoga.html kunt zien, doe ik het "gewoon" met een youtube-filmpje. Ik zou dit heel graag willen doen met een (iets) jongere vrouw. Het mag bij mij thuis in Drachten of bij jou, als je tenminste op fietsafstand woont.